Hoteller Japan Hoteller i Japan

Book overnatting på det rette stedet for deg – til en god pris
Anmeldelser av hotell Japan

Søk i nærheten for i kveld

Anmeldelser av hotell — Japan

8,2/10

Vurdering basert på 17 gjesteomtaler

S
Skiers Family

Vi anbefaler deg å bo dette rommet. Du kan finne søt liten stol for barnet. Vi kan bruke Bluetooth-høyttaler for TV- eller smarttelefonmusikk. Enkelt elektrisk massasjesete er behagelig.

★★
6,5/10

Vurdering basert på 370 gjesteomtaler

N
Nel E.

Personalet var veldig vennlige til tross for at de ikke snakket engelsk veldig bra. Innsjekkingen var rask og enkel. Sengene var ganske komfortable. Rommet var relativt rent. Hotellet ligger i...

★★★★
9,1/10

Vurdering basert på 159 gjesteomtaler

A
Antoni Z.

Rommet var hyggelig, veldig koselig belysning. Tradisjonell frokostbuffé. Personalet var vennlige og veldig profesjonelle. Alt var perfekt:).

4,0/10

Totalvurdering

モーリー♡

Jeg var bekymret for min første tur med barn, men jeg var spent på å se den fantastiske utsikten over Fuji-fjellet fra vinduet så snart jeg kom inn i rommet!
Jeg kan se det så nært!
Og det...

★★★
8,4/10

Vurdering basert på 172 gjesteomtaler

E
Edyta A.

Ganske god beliggenhet, nær nok til Kyoto metro og togstasjon. Også nær bussholdeplassen. Rommet var stort!

Veldig dårlig Wi-Fi-tilkobling på rommet. Automatisk innsjekking så det var ingen...

9,6/10

Vurdering basert på 121 gjesteomtaler

S
S. Melania

Eierne var veldig hjelpsomme og hyggelige. Sengen var veldig behagelig. Veldig god beliggenhet, på en veldig tradisjonell handlegate. Nær metrolinjen, ca 10 minutter fra matbutikken, som var åpen...

Byer i Japan

Japan Hotell -Fantastiske tilbud på 30096 Hotell i Japan

平良東仲宗根700-2 906-0007 Miyako-jima
Japan

★★
Sumiyoshicho 13-14 892-0823 Kagoshima
Japan
Fra 0,0 US$ - 0,1 US$

2626-1 Sakimotobu, Motobu-cho On the Beach Lue 905-0225 Sesoko
Japan

伊良部字前里添1079-3 906-0501 Sawada
Japan
Fra 0,1 US$

北海道札幌市北区新川二条1丁目2番47号 T&Kビル 011-0922 Shin-kotoni
Japan

★★
Ushikaino higashinoko Nakagirai Matsushige-cho 38-1 771-0212 Matsushige
Japan

494-5 799-1321 Takata
Japan
Fra 0,1 US$ - 0,1 US$

Fujikubo 3796-34 354-0041 Tsuruma
Japan
Fra 0,0 US$ - 0,1 US$

Mest populære byer — Japan

Fleksible reiseplaner?
Book et hotell i Japan online. Hoteller fra budsjett til luksus. Gode priser. Ingen bookingkostnader. Les omtaler fra tidligere gjester. Japan Hoteller - ehr-tilbud 30096 hoteller i Japan inkludert Narita, Sengokuhara, Miyazu, Nanjo, Tsumagoi, Osaka, Kyoto, Kamisu, Fuefuki, Tsuruoka og mer. GARANTERT LAVE PRISER!

Hvorfor skal du velge ehotelsreviews.com?

Planlegger du en tur og leter etter det perfekte overnattingsstedet i Japan? Nettstedet ehotelsreviews.com er det magnetiske stedet for deg!

Planlegg din drømmeferie med eHotelsReviews! Vår plattform tilbyr ikke bare fremragende overnattingssteder, men lar deg også enkelt sammenligne priser, lokalisering og anmeldelser fra samboere gjester for hoteller i landet Japan.

På vår nettside vil du oppdage et omfattende utvalg av overnatting og andre overnattingssteder i mange byer over hele jorden. Leter du etter overnatting i Japan? På ehotelsreviews.com finner du en liste over byer i Japan der du kan bestille utmerkede overnattingssteder.

Du trenger ikke undersøke mange andre nettsteder, fordi på ehotelsreviews.com finner du det komplette utvalget på ett sted. Vår nettside garanterer enkel og rask sammenligning av priser og tilbud fra ulike overnatting, noe som gjør det mulig å spare tid og budsjett.

Reservasjon på ehotelsreviews.com er også feilfri og sikker. Du trenger bare å angi overnattingsstedet, fastslå oppholdsdatene og gjennomføre betalingen. Du kan også benytte deg av vår hjelp hvis du trenger råd eller støttet med å foreta en reservasjon.

Hvis du leter etter det fantastiske stedet for avslapning, en helgetur eller en forretningsreise, har eHotelsReviews mange forslag for deg. Vårt utvalg inkluderer et stort antall av overnatting, leiligheter, gjestehus og hosteller i landet Japan, og takket være søkefiltre vil du finne overnatting som passer dine behov.

Ikke utsett, gå inn på ehotelsreviews.com akkurat nå og finn det perfekte overnattingsstedet i din elskede by i Japan! Vær trygg på at du vil finne et sted som oppfyller dine forventninger og vil gjøre oppholdet ditt uforglemmelig. Ikke gå glipp av muligheten til å dra nytte av vårt unike tilbud og bestille overnatting i dag!

Bruk eHotelsReviews og bestill din drømmeovernatting i dag. Vår plattform tilbyr sikre online reservasjoner i byer i landet Japan. Vær sikker på at takket være oss vil oppholdet ditt være uforglemmelig!

Hvorfor skal du velge ehotelsreviews.com?
Book nå, betal senere Med GRATIS avbestilling på de fleste rommene
Ærlige omtaler

På vår nettside finner du upartiske hotellanmeldelser som hjelper deg å ta en informert beslutning om hvor du skal bo. Disse anmeldelsene kommer fra ekte gjester som har delt sine erfaringer fra oppholdet på et bestemt hotell. Dette gir deg muligheten til å bedre forstå hva du kan forvente under oppholdet ditt og lære mer om fordelene og eventuelle ulemper knyttet til en bestemt eiendom.

ehotelsreviews.com gir deg det største utvalget av hoteller

ehotelsreviews.com har det største utvalget av overnattingssteder og tilbyr over 2.000.000 hoteller å velge mellom i mer enn 200 land over hele verden. Med et så stort utvalg kan hver kunde finne et overnattingssted som passer deres preferanser og budsjett, uavhengig av reisemål.

Beste overnatting på ehotelsreviews.com

Vi er ikke begrenset til bare hoteller - vi tilbyr et bredt utvalg av ulike overnattingsalternativer for å møte våre kunders forventninger. Oppdag et rikt utvalg av muligheter, som leiligheter, gjestehus, vandrerhjem, feriehus, feriesteder eller campingplasser. Med vårt varierte tilbud vil alle finne noe som passer for seg, uavhengig av smak og budsjett.

Vi snakker språket ditt

Nettstedet vårt er tilgjengelig på ditt språk og 17 andre, slik at brukere fra hele verden kan bruke det komfortabelt. Muligheten til å velge blant mange språkversjoner gjør det enklere å navigere på siden og søke etter passende tilbud.