Σχετικά με το κατάλυμα
Η διαμονή σας στο Анастасія
Σε απόσταση μόλις 27 χλμ από Shypit Waterfall, το Анастасія βρίσκεται σε Mizhhirʼʼya και διαθέτει με κοινόχρηστο χώρο lounge, μπαρ και κοινόχρηστη κουζίνα. Το κλιματιζόμενο κατάλυμα χτίστηκε το 2015 και έχει βεράντα και δωρεάν WiFi.
Το Анастасія διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα με ψυγείο και φούρνο, πλυντήριο ρούχων, καθώς και ένα μπάνιο με δωρεάν προϊόντα μπάνιου και στεγνωτήρα μαλλιών. Εκτός από ντους, το μπάνιο διαθέτει επίσης παντόφλες και πετσέτες. Οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους και λευκά είδη.
Στο Анастасія προσφέρεται υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων, ενώ σε κοντινή απόσταση υπάρχει δυνατότητα για πεζοπορία.
Δωμάτια και παροχές
Η διαρρύθμιση στην παραθεριστική κατοικία περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια σε 80 m² για έως 7 άτομα. Ο εξοπλισμός ύπνου περιλαμβάνει τα εξής: 1 μονό κρεβάτι, 2 διπλά κρεβάτια και 1 φουτόν.
Για χαλάρωση στην παραθεριστική κατοικία διατίθενται τα εξής: σάουνα. Το ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει τα εξής: ντους χωρίς κατώφλι και στεγνωτήρας μαλλιών. Στην παραθεριστική κατοικία διατίθενται οι εξής εξωτερικές παροχές: μπαλκόνι. Η θέα στην παραθεριστική κατοικία περιγράφεται ως εξής: θέα στα βουνά και θέα στην εσωτερική αυλή.