Σχετικά με το κατάλυμα
Η διαμονή σας στο العقبة
Το κατάλυμα προσφέρει κουζίνα.
Το العقبة βρίσκεται στην Άκαμπα, σε απόσταση 14 χλμ από το σημείο ενδιαφέροντος Λιμάνι Άκαμπα. Προσφέρει σαλόνι με τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Το κλιματιζόμενο κατάλυμα απέχει 3,2 χλμ από Royal Yacht Club και οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους δωρεάν WiFi και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στον χώρο του καταλύματος.
Το σημείο ενδιαφέροντος Tala Bay Aqaba είναι 18 χλμ μακριά από το العقبة, ενώ το σημείο ενδιαφέροντος Aqaba Fort είναι 3,8 χλμ μακριά. Το αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο King Hussein είναι 10 χλμ μακριά.
Δωμάτια και παροχές
Ο αριθμός υπνοδωματίων στο διαμέρισμα είναι 1, με χωρητικότητα έως 4 άτομα. Ο εξοπλισμός ύπνου περιλαμβάνει τα εξής: 1 μονό κρεβάτι και 1 κρεβάτι king-size. Στις παροχές στο διαμέρισμα περιλαμβάνονται τα εξής: ιδιωτική πισίνα. Στο διαμέρισμα διατίθενται οι εξής εξωτερικές παροχές: μπαλκόνι. Η θέα στο διαμέρισμα περιγράφεται ως εξής: θέα στον κήπο. Διατίθενται επίσης τα εξής: κλιματισμός.