Σχετικά με το κατάλυμα
Η διαμονή σας στο Studio in Lastarria - art, culture and gastronomy
Το κατάλυμα περιλαμβάνει μικρή κουζίνα.
Το Studio in Lastarria - art, culture and gastronomy βρίσκεται στο κέντρο του προορισμού Σαντιάγο και απέχει 600μ από το σημείο ενδιαφέροντος Λόφος Santa Lucia. Πρόκειται για ένα κατάλυμα με εποχική εξωτερική πισίνα και βεράντα.
Οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν στην ιδιωτική πισίνα και να επωφεληθούν από το δωρεάν WiFi.
Κοντά στο Studio in Lastarria - art, culture and gastronomy θα βρείτε δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος, όπως Museum of Pre-Columbian Art, La Chascona και Patio Bellavista. Το αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Santiago είναι 18 χλμ μακριά.
Δωμάτια και παροχές
Η διαρρύθμιση στο διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο σε 26 m² για έως 2 άτομα. Ο εξοπλισμός ύπνου περιλαμβάνει τα εξής: 1 διπλό κρεβάτι. Στο διαμέρισμα διατίθενται οι εξής εξωτερικές παροχές: μπαλκόνι. Στις παροχές περιλαμβάνονται τα εξής: πλυντήριο ρούχων.