Σχετικά με το κατάλυμα
Η διαμονή σας στο Java Lagoon
Στο Java Lagoon θα βρείτε ένα εστιατόριο που σερβίρει ινδονησιακή κουζίνα και ευρωπαϊκή κουζίνα. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε χορτοφαγικά πιάτα και πιάτα χαλάλ.
Το Java Lagoon είναι σε Pangandaran και διαθέτει καταλύματα με δωρεάν WiFi, κλιματισμό και πρόσβαση σε κήπο με βεράντα.
Υπάρχει ένα ιδιωτικό μπάνιο με ντους σε κάθε μονάδα, καθώς και δωρεάν προϊόντα μπάνιου και παντόφλες.
Αν θέλετε να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή, μπορείτε να κάνετε δραστηριότητες όπως ψάρεμα και ποδηλασία, ενώ το Java Lagoon παρέχει και υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων.
Το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Cijulang Nusawiru είναι 19 χλμ μακριά από το κατάλυμα.
Δωμάτια και παροχές
Διατίθενται δίκλινα δωμάτια, συνολικά 6 μονάδες με επιφάνειες από 25 έως 28 m². Η χωρητικότητα ανά μονάδα είναι έως 3 άτομα. Ο εξοπλισμός ύπνου περιλαμβάνει τα εξής: 1 κρεβάτι king-size.
Το ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει τα εξής: μπανιέρα και ντους χωρίς κατώφλι. Στις παροχές σε όλα τα δωμάτια αναφέρεται η εξής θέα: θέα στη λίμνη και θέα στον κήπο. Η επιφάνεια στο μεγαλύτερο δίκλινο δωμάτιο είναι 28 m² και η χωρητικότητα έως 3 άτομα.