Σχετικά με το κατάλυμα
Η διαμονή σας στο Edificio Priscila II
Το Edificio Priscila II βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο του προορισμού San Jorge και προσφέρει μπαλκόνι. Το κατάλυμα απέχει 1,4 χλμ από Σταθμός Τελεφερίκ Sopocachi και οι επισκέπτες επωφελούνται από δωρεάν WiFi και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.
Κοντά στο Edificio Priscila II θα βρείτε δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος, όπως Libertador Teleferico Station, Alto Obrajes Teleferico Station και Triplets Bridge. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο El Alto, σε απόσταση 10 χλμ από το Edificio Priscila II.
Δωμάτια και παροχές
Ο αριθμός υπνοδωματίων στο διαμέρισμα είναι 2, με χωρητικότητα έως 4 άτομα. Ο εξοπλισμός ύπνου περιλαμβάνει τα εξής: 1 διπλό κρεβάτι και 1 κρεβάτι king-size. Διατίθενται επίσης τα εξής: θέρμανση.