Hoteller i Namibia Hoteller i Namibia

Book det perfekte overnatningssted for dig til en rigtig god pris
Anmeldelser av hotell Namibia

Søg nær dig til i aften

Byer i Namibia

Hoteller i Namibia - Fantastiske tilbud på hoteller i Namibia

Rundu PO Box 1627, Divundu, Mamono
Namibia
fra 0,1 US$ - 0,2 US$

Der er gratis privat parkering på stedet. Prisen omfatter håndklæder. Gæsterne kan nyde en drink i baren på stedet. Man kan spille bordtennis på ejendommen, og området er populært til fiskeri.

Osondjisse 55 Omaruru district, PO Box 22929, Windhoek 9000 Erospark
Namibia

Der er eget badeværelse med bruser, badekåber, tøfler og hårtørrer. Der serveres kontinental morgenmad. Windhoek ligger 3,6 km fra Timbila Safari Lodge, og Malabar ligger 18 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Eros Lufthavn, 8 km fra overnatningsstedet.

D2549 Road, Osire, 9000 Imkerhof
Namibia
fra 0,1 US$ - 0,1 US$

Gården tilbyder luksuriøse værelser og en hytte med egen forplejning, fælles pool, solterrasser og et tårn. Værelserne har 2 enkeltsenge, ventilator og eget badeværelse med bruser. Sengene er draperet med myggenet. Gården huser Gutuni-kvæg og lokal smallstock.

Farm no. 78 Rest of Ondekaremba Farm, Kapps Farm, Ondekaremba
Namibia
fra 0,4 US$ - 1,3 US$

Zannier Hotels Omaanda ligger i Ondekaremba, 1 times kørsel fra Windhoek, og tilbyder indkvartering i et 9000 hektar stort privat dyrelivsreservat. Ferieboligerne har terrasse, fladskærms-tv og eget badeværelse med badekar. Overnatningsstedet tilbyder lufthavnstransport samt en ikke-privat tur til solopgang og solnedgang. En af de daglige bevaringsudflugter kan ombyttes til en 60 minutters spa-behandling (kun voksne) Zannier Hotels Omaanda har også en opvarmet udendørs pool og en spa, og gæsterne kan også nyde safariture og udflugter på ejendommen.

Naos D1236 Farm Naos roads D1236 and D1282, Rehoboth
Namibia

34 km fra Shoprite U-Save. Denne lejlighed har egen pool, have og gratis privat parkering. Lejligheden har 4 separate soveværelser samt køkken med køleskab, ovn og spiseplads. Der er udendørs swimmingpool på stedet, og man kan tage på vandre- og cykelture i nærheden af lejligheden.

★★★★
Station Road, Seeheim, Karas 00100 Seeheim
Namibia
fra 0,1 US$

De rustikke værelser har træmøbler, ventilator og klædeskab. Der er desuden eget badeværelse med badekar eller bruser, gratis toiletartikler og håndklæder. Der serveres morgenmad hver dag. Personalet kan hjælpe gæsterne med at arrangere besøg til historiske seværdigheder, såsom togstationen Seeheim.

★★★★
1439 Keetmanshoop 9000 Simplon
Namibia
fra 0,1 US$ - 0,1 US$

Der er udendørs pool, gratis WiFi og mulighed for at arrangere køreture i naturen. Værelserne på Alte Kalkoefen har ventilator og gulv til loft-vinduer med ekstra udendørs bruser. Samtlige værelser har eget badeværelse med fritstående badekar. Personalet på Alte Kalkoefen Lodge står til rådighed døgnet rundt og tilbyder guidede vandreture i naturen samt vandrestier.

★★★★★
Sonop Farm, Road D707 Karas Region 1000 Sonop
Namibia
fra 0,5 US$ - 1,6 US$

Der er også en bar. Der tilbydes en række populære aktiviteter i området omkring Zannier Hotels Sonop, herunder ridning og cykling. Zannier Hotels Sonop har sin egen landingsbane, som giver adgang for små fly. 500 km fra Windhoek.

31/33 Pasteur Street 9000 Windhoek Noord
Namibia

Samtlige værelser på pensionatet har opholdsområde. Der er også køleskab. Der serveres komplet engelsk/irsk morgenmad. Den nærmeste lufthavn er Eros Lufthavn, 6 km fra pensionatet, og overnatningsstedet tilbyder lufthavnstransport mod tillægsgebyr.

Populære byer — Namibia

Fleksible rejseplaner?
Alle reservationer bekræftes øjeblikkeligt. Ingen ventetid, ingen e-mailkorrespondance, ingen forvirring.