Hoteller i Danmark Hoteller i Danmark

Book det perfekte overnatningssted for dig til en rigtig god pris
Anmeldelser av hotell Danmark

Søg nær dig til i aften

Anmeldelser av hotell — Danmark

Vores hotelanmeldelser hjælper dig med at finde det bedste tilbud det rigtige sted.

4,1/5

Resultat baseret på 108 anmeldelser

J
Juliusz

Ejendommen ligger tæt på havet, men ganske langt til centrum, det var stille og fredeligt. Den hollandske hytte var ren og veludstyret, det er bare en skam, at vi tilbragte meget lidt tid i det. For børn meget flotte legepladser, swimmingpool og yderligere attraktioner. Hver hytte har grill. Vi kunne godt lide alt:).

4,3/5

Resultat baseret på 60 anmeldelser

G
Gabriela S.

Vi havde plads nok til hele familien, hele hytten var tilgængelig. Komfortable senge. Køkkenet var veludstyret. Ideel beliggenhed, mig mere 20 minutters kørsel fra Legoland i Billund, 200 meter fra butikken. Varmt vand! Faktisk var alt fint! .

4,3/5

Resultat baseret på 126 anmeldelser

J
Julita

Morgenmad var meget gode. Komfortabel seng. Ejendommen ligger i et roligt boligområde, i gåafstand fra Haslevs hovedgade. Tæt på restauranter og barer. Parkeringsplads.

Der er ingen mikrobølgeovn på værelset.

★★★★
4,3/5

Resultat baseret på 1561 anmeldelser

o
olgierd75

På hotellet holdt vi kun for en nat: Værelset var rart og stort: Komfortabel seng: Personalet var meget rart: I garagen gratis parkering: Morgenbuffet var med en masse valg: I alt har vi ingen kommentarer: Det var et kort, men meget behageligt ophold.

3,8/5

Resultat baseret på 175 anmeldelser

A
Agnieszka

Morgenmaden var god: Værelset var pænt og rent: Meget venligt personale: Ejendommen ligger kun 3 km fra stranden.

- Intet rigtigt køkken, der var kun et køleskab og bestik.

4,2/5

Resultat baseret på 675 anmeldelser

V
Victoria T.

Mit værelse var lille og beskedent, men helt nok til en nat. God beliggenhed, til fods kunne du gå til centrum af Aalborg. Dejligt personale:).

4,4/5

Resultat baseret på 281 anmeldelser

p
patrycja87

* Ejerne var meget rart og venligt * God beliggenhed * motellet ligger et par minutter fra centrum og ca. 20 minutters gang fra stranden * Wi-Fi fungerede ganske godt * Parkering ved siden af værelset - Badeværelset har allerede brug for renovering - Ingen mikrobølgeovn til opvarmning af maden.

3,9/5

Resultat baseret på 500 anmeldelser

G
Gracjan B.

Dejligt og hyggeligt motel; er beliggende i en lille dansk by; det var stille og fredeligt; Fordelen var den tætte beliggenhed fra motorvejen, der løber til København; Personalet var meget rart; Parkering i gården.

- Ikke meget rent badeværelse med meget skimmelsvamp - Meget gamle møbler.

★★★
4,0/5

Resultat baseret på 1744 anmeldelser

K
Kalina W.

God beliggenhed, hotellet ligger lige ved havnen i Svendborg. Morgenmaden var meget god og nærende. Personalet var meget venligt. Værelset var fint.

Du kunne høre støj fra baren fra nabobygningen! .

Byer i Danmark

Hoteller i Danmark - Fantastiske tilbud på hoteller i Danmark

6857 Blåvand
Danmark
fra 0,3 US$

Holiday home Blåvand CCXXIV ligger ca. 1,8 km fra Blaavand Fyrtårn og tilbyder indkvartering med udendørs pool og gratis wi-fi. Der er legeplads og terrasse. Tirpitz Museum ligger 3,9 km fra Holiday home Blåvand CCXXIV.

4970 Kramnitse
Danmark

Holiday Home Kramnitsevej ligger i Kramnitse og tilbyder indkvartering med terrasse og gratis wi-fi. Overnatningsstedet ligger 16 km fra Nakskov. Dette feriehus har 2 soveværelser, tv samt køkken med opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Maribo ligger 17 km fra Holiday Home Kramnitsevej, og Bandholm ligger 20 km derfra.

6840 Øster Vrøgum
Danmark

Holiday Home Blomstervangen VI ligger i Øster Vrøgum og tilbyder indkvartering med terrasse og gratis wi-fi. Ferieboligen ligger 40 km fra Hvide Sande. Der er også legeplads og grillfaciliteter. Esbjerg ligger 30 km fra Holiday Home Blomstervangen VI, og Fanø ligger 28 km derfra.

★★★
Frederiksværkvej 6 3390 Hundested
Danmark

Dette hyggelige, lille hotel ligger i udkanten af Hundested. Lynæs Hotel tilbyder enkel, men professionel indkvartering. Værelserne er komfortable, nydelige og traditionelt indrettede og har eget badeværelse med brusebad. Nogle af værelserne har en smuk udsigt til fjorden.

4780 Pollerup Kullegård
Danmark

Two-Bedroom Holiday home in Stege 7 ligger i Pollerup Kullegård, kun få skridt fra Rabylille Strand, og tilbyder indkvartering med grillfaciliteter, terrasse og gratis wi-fi.

★★★
Bymosegårdsvej 11 3200 Helsinge
Danmark
fra 92,4 US$ - 135,0 US$

Samtlige værelser på Bymose Hegn Hotel er lyst og moderne indrettede med fladskærms-tv og privat badeværelse. Billard, dart og bordtennis kan spilles på selve ejendommen. Helsinge Golfklub ligger blot 2 km fra Bymose Hegn Hotel & Kursuscenter. Personalet kan anbefale små hyggelige lokale butikker og caféer.

Vesterhavsvej 150 6830 Nymindegab
Danmark
fra 70,4 US$

Hytter omfatter privat terrasse og tekøkken. Legoland ligger blot 1 times kørsel derfra. Nymindegab byder på et udvalg af butikker og restauranter. Der ligger også et museum kun 2 minutters kørsel fra stedet.

Dalmosevej 1A Northwest corner of the field 5881 Skårupøre
Danmark

Teltet & Retreat ligger på en økologisk gård. Teltet og hytten har en seng og et opholdsområde. Gæsterne kan slentre rundt i området langs plantagen og hesten. Gæsterne i teltet, som ligger i et roligt hjørne af marken, har adgang til de grundlæggende udendørs badefaciliteter samt en udendørs solopvarmet bruser.

3790 Vang
Danmark

Three-Bedroom Holiday home in Hasle 3 ligger i Vang og tilbyder indkvartering med terrasse og gratis wi-fi. Der er 5 km til Allinge. Feriehuset har grill. Rønne ligger 19 km fra Three-Bedroom Holiday home in, og Gudhjem ligger 15 km derfra.

Populære byer — Danmark