Hoteller i Tyskland Hoteller i Tyskland

Book det perfekte overnatningssted for dig til en rigtig god pris
Anmeldelser av hotell Tyskland

Søg nær dig til i aften

Anmeldelser av hotell — Tyskland

Vores hotelanmeldelser hjælper dig med at finde det bedste tilbud det rigtige sted.

4,0/5

Resultat baseret på 136 anmeldelser

S
Stenger

Ringede og skrev e-mail for at aftale overnatning med sen ankomst, og det fungerede rigtig godt med kode og natadgang. Havde fået et værelse med balkon og flot udsigt over bjergene. Nyrenoveret med respekt for traditioner og for bygningens oprindelighed. Her er rigtig hyggeligt og funktionelt. og meget venlig vært.
Vil bestemt bruge hotellet igen, når behovet kommer, og så skal restauranten...

4,5/5

Resultat baseret på 950 anmeldelser

J
Juliusz

Personalet var meget venligt. Maden i restauranten var meget god, fremragende køkken. Værelset var rent, komfortabelt badeværelse, god bruser. God beliggenhed, ca. 10 minutter i bil fra byen Bamberg. Parkering på selve ejendommen.

Ingen Wi-Fi på Værelset, men for en nat var det ikke et stort problem. Efter min mening skal opvarmningen tændes :) inden kundens ankomst.

4,1/5

Resultat baseret på 81 anmeldelser

D
Daria F.

Morgenmaden var meget god. Værelset var stort og behageligt. Ejeren var meget rart og venligt. God beliggenhed, i et roligt område og kun få kilometer fra motorvejen. Vi stoppede kun for en nat at hvile under den lange rejse. Parkeringsplads. Samlet meget godt gæstehus:).

★★★
4,6/5

Resultat baseret på 316 anmeldelser

J
Julian

Værelset var rent og behageligt. Ejerne af hotellet var meget gæstfrie og venlige. Rolig beliggenhed, hotellet ligger i et meget rart sted med en smuk udsigt over bjergene. Morgenmaden var god. Parkering på selve ejendommen. Dårlig Wi-Fi på Værelset: (.

4,6/5

Resultat baseret på 177 anmeldelser

O
O. Lena

Lejlighed med en høj standard af udstyr. Komfortable senge, sengelamper, komfortabel sofa, to LCD-tv'er. Køkkenet var veludstyret. Ejerne var meget rart og hjælpsomme, du kunne kommunikere på tysk og engelsk. Det var stille og fredeligt. Et godt udgangspunkt for at udforske jasmund Park samt hele øen. I nærheden af flere lokale restauranter.

En stenet strand, men det generede os ikke for...

4,1/5

Resultat baseret på 784 anmeldelser

K
Ksawier H.

Morgenmaden var velsmagende og nærende. Komfortable senge. Parkering under hotellet. Personalet var meget rart og venligt. På stedet en dejlig pub, køkken åbent indtil 23, bar indtil midnat:) - Toilet på værelset, lidt intimitet på grund af glasvæggen.

★★★
4,2/5

Resultat baseret på 311 anmeldelser

M
M. Ludwik

Morgenmaden var meget god. Selve hotellet ligger ikke langt fra Basel Lufthavn. Maden i restauranten var meget god. Værelset var rent. Personalet var meget venligt. Jeg har ingen kommentarer. Anbefale!.

★★★
4,6/5

Resultat baseret på 345 anmeldelser

M
Mikołaj

Morgenmaden var velsmagende og nærende! Personalet var rart og meget nyttigt. Værelset var behageligt. Hotellet ligger i et smukt område, ca. 15 minutter til fods fra klosteret. Tæt på supermarkedet. I gården af hotellet stor parkering. Vi har ingen negative kommentarer :).

4,5/5

Resultat baseret på 11 anmeldelser

D
Dörfer

... Afslappende????

Byer i Tyskland

Hoteller i Tyskland - Fantastiske tilbud på hoteller i Tyskland

★★★★
Im Rittergut 9 02694 Bautzen
Tyskland
fra 82,6 US$ - 202,8 US$

Ferienhaus "Landromantik" ligger i Bautzen og tilbyder indkvartering med gratis WiFi. Andre faciliteter på Ferienhaus "Landromantik" omfatter en grill. Det er populært at fiske i området. Bautzen Memorial ligger 6 km fra Ferienhaus "Landromantik", mens Dinosaur Park Kleinwelka ligger 7 km derfra.

94264 Langdorf im Landkreis Regen
Tyskland

Apartment, Langdorf ligger i Langdorf im Landkreis Regen. 21 km fra Viechtach. Bodenmais ligger 10 km fra lejligheden, og Deggendorf ligger 33 km derfra.

Weinberge 14a 04910 Elsterwerda
Tyskland

Der er gratis wi-fi og gratis privat parkering. Samtlige værelser på hotellet har skrivebord, fladskærms-tv, eget badeværelse, sengelinned og håndklæder. Gæsterne på Gästehaus Weinberge kan nyde kontinental morgenmad. Dresden ligger 49 km fra Gästehaus Weinberge, og Senftenberg ligger 32 km derfra.

Schandauer Str.64 01855 Hinterhermsdorf
Tyskland

Gasthaus "Zum Wanderstübel" ligger i Hinterhermsdorf. Der er gratis wi-fi, og nogle af værelserne har balkon. Der serveres kontinental morgenmad dagligt. Gæsterne på Gasthaus "Zum Wanderstübel" kan deltage i aktiviteter i og omkring Hinterhermsdorf, herunder vandreture og skiløb.

Neustrelitzer Straße 31 16831 Zechlinerhütte
Tyskland
fra 69,7 US$ - 101,9 US$

Ejendommen har en rolig beliggenhed omgivet af en fredelig eng og har sit eget 4000 m2 store private badeområde ved søen. Samtlige lejligheder har opholdsområde, udsigt over haven samt terrasse eller balkon. Der er eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Der er også grillfaciliteter i haven i sommermånederne.

Südstraße 36 59387 Herbern
Tyskland
fra 71,9 US$ - 101,9 US$

Der er også fælles køkken, roomservice og gratis wi-fi overalt. Hotellet har familieværelser. Værelserne har klædeskab. Münster ligger 30 km fra overnatningsstedet, og Dortmund ligger 42 km derfra.

Komfort-Ferienhaus am Peenestrom 17406 Kölpin
Tyskland
fra 69,7 US$ - 94,4 US$

Ferienhaus Koelpin USE 2501 ligger i Kölpin. Ejendommen ligger 32 km fra Ahlbeck, og der tilbydes gratis privat parkering. Lejligheden har 2 soveværelser, 1 badeværelse, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv med kabelkanaler, spiseplads, fuldt udstyret køkken og terrasse med udsigt til haven. Der er have med grill på stedet, og du kan cykle i nærheden.

★★
Neddener Dorfstraße 33 27308 Neddenaverbergen
Tyskland
fra 65,5 US$ - 96,6 US$

Dette familiedrevne hotel ligger i landsbyen Neddenaverbergen, 7 minutters gang fra Saltlingsloher Skov og 10 km fra Kirchlinteln. Samtlige værelser på Hotel Zur Linde er komfortabelt indrettet og har fladskærms-tv og moderne badeværelse. Herudover er der WiFi overalt på ejendommen. Om sommeren kan du slappe af på Lindes terrasse.

Hauptstraße 10 23714 Nüchel
Tyskland
fra 156,7 US$ - 306,9 US$

Ferienwohnung auf dem Adolfshof ligger i Nüchel i Slesvig-Holsten og har balkon. Lejligheden har grill. Timmendorfer Strand ligger 37 km fra Ferienwohnung auf dem, og Grömitz ligger 25 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Lübeck Lufthavn, 58 km fra overnatningsstedet.

Populære byer — Tyskland

Fleksible rejseplaner?
Alle reservationer bekræftes øjeblikkeligt. Ingen ventetid, ingen e-mailkorrespondance, ingen forvirring.