Hoteller i Colombia Hoteller i Colombia

Book det perfekte overnatningssted for dig til en rigtig god pris
Anmeldelser av hotell Colombia

Søg nær dig til i aften

Anmeldelser av hotell — Colombia

Vores hotelanmeldelser hjælper dig med at finde det bedste tilbud det rigtige sted.

4,5/5

Resultat baseret på 1439 anmeldelser

A
Anthony

Hotellet ligger godt væk fra den gamle bydel i Cartagena de Indias, men i gåafstand fra butikker, restauranter og det travle marked. Faktisk alt inden for gåafstand. Værelset var behageligt og hyggeligt. Dejlig pool. Morgenmaden var velsmagende med et godt valg. Personalet var meget gæstfri og venlig.
En ganske høj pris!!!.

4,4/5

Resultat baseret på 189 anmeldelser

A
Amanda

Personalet var venligt og hjælpsomt. Værelset var rent. Selve hotellet er meget bekvemt beliggende tæt på centrum af Pasto, tæt på mange interessante ting og steder med mad. Meget flot terrasse. Personalet var meget rart. Intet varmt vand! .

3,8/5

Resultat baseret på 364 anmeldelser

o
oliwier82

Personalet var rart og høfligt. Værelset var rent, i værelset et lille tekøkken. Overkommelig pris.
Meget god beliggenhed tæt på San Antonio, nær små butikker. Til fods kunne du gå til de fleste steder. Det var alt andet end helt grundlæggende.

★★★
4,6/5

Resultat baseret på 214 anmeldelser

D
Daria

Ejerne af ejendommen var meget rart, glade for at besvare mine spørgsmål. Ideel beliggenhed, ca. 10 minutter fra byens centrum, tæt på strande, der ikke var fyldt med turister. Dejlig have. Hver anden dag ville friske håndklæder være nyttige. Der var ikke noget eget badeværelse, det blev delt med et andet rum.

Byer i Colombia

Hoteller i Colombia - Fantastiske tilbud på hoteller i Colombia

Carrera 5, Anapoima
Colombia

Denne villa har udsigt til haven, have, egen pool og gratis wi-fi. Håndklæder og sengelinned er inkluderet i prisen. Casa de lujo con la mejor har terrasse. Melgar ligger 40 km fra overnatningsstedet, og Girardot ligger 39 km derfra.

Villapinzón-Úmbita 250810 Villapinzón
Colombia

Hospedaje Rural Nacimiento Río Bogotá ligger i Villapinzón og har terrasse. Dette feriehus har gratis privat parkering, roomservice og gratis wi-fi. Feriehuset har 3 soveværelser, fuldt udstyret køkken samt terrasse med udsigt til haven. Den nærmeste lufthavn er El Dorado Internationale Lufthavn, 86 km fra Hospedaje Rural Nacimiento Río, og overnatningsstedet tilbyder lufthavnstransport mod tillægsgebyr.

KILOMETRO 2 VIA JUNCAL - YAGUARA RANCHO SANTIAGO 412007 Yaguará
Colombia

RANCHO SANTIAGO ligger i Yaguará og har udsigt til haven, udendørs swimmingpool, bar, fælles opholdsstue, have og terrasse. Samtlige ferieboliger har balkon med bjergudsigt. Gæsterne på RANCHO SANTIAGO kan spille billard på stedet eller tage på vandre- eller cykelture i omgivelserne. Neiva ligger 39 km fra overnatningsstedet, og Las Brisas ligger 7 km derfra.

Barrio centro Carrera 4 #10-31 686048 Cimitarra
Colombia

Hotel Ganadero ligger i Cimitarra og har bar. Værelserne har terrasse. Værelserne har aircondition, klædeskab og fladskærms-tv, og nogle af værelserne på Hotel Ganadero har balkon. Der serveres dagligt amerikansk morgenmad på stedet.

Vereda La Gloria Tibacuy Cundinamarca Cra 70 c 80-48 torre 3 apto 1902 111011 Cumaca
Colombia

Der tilbydes gratis WiFi overalt på ejendommen. Samtlige ferieboliger har balkon med bjergudsigt. Gæsterne kan også slappe af i den fælles opholdsstue. Funza ligger 49 km fra overnatningsstedet, og San José ligger 2,3 km derfra.

CL3 M5 #15 don Diego Hostal Joseelena 470017 Don Diego
Colombia

Hostal Joseelena ligger i Don Diego og tilbyder indkvartering med aircondition, egen pool, flodudsigt og terrasse. Ejendommen ligger 15 km fra Palomino, og der tilbydes gratis privat parkering. Villaen har 1 soveværelse, 2 badeværelser, fladskærms-tv med kabelkanaler, spiseplads, fuldt udstyret køkken og balkon med pooludsigt. Den nærmeste lufthavn er Simón Bolívar Internationale Lufthavn, 60 km fra overnatningsstedet.

Km 5 via pueblo tapado Montenegro, quindio 633008 La Esmeralda
Colombia

Villa Luciana ligger i La Esmeralda og har udendørs pool og pooludsigt. Dette feriehus har egen pool, have og gratis privat parkering. Feriehuset har 5 soveværelser, fladskærms-tv med satellitkanaler, veludstyret køkken med køleskab og kogeplader, vaskemaskine og 4 badeværelser med spabad. Den nærmeste lufthavn er El Edén Internationale Lufthavn, 6 km derfra.

Autopista Medellín-Bogotá 054437 La Mesa Norte
Colombia

Bosques de Jagua ligger i La Mesa Norte og har have, egen pool og pooludsigt. Denne lejlighed har 4 soveværelser, opholdsstue og fladskærms-tv, veludstyret køkken med spiseplads samt 3 badeværelser med bruser og vaskemaskine. Gæsterne kan også slappe af i den fælles opholdsstue. Doradal ligger 16 km fra lejligheden, og Puerto Boyacá ligger 31 km derfra.

Isla del sol, embalse Central hidroeléctrico HIDROPRADO 733520 Viviendas Hidroprado
Colombia
fra 0,0 US$ - 0,2 US$

Gæsterne kan nyde hotellets restaurant, som har en à la carte-menu. Værelserne på Bellavista Isla del Sol har aircondition og fladskærms-tv. Der er udsigt over haven og søen fra værelserne. Der tilbydes en række aktiviteter i de omkringliggende områder, herunder skiløb, roning, padling, fiskeri og økologiske vandreture.

Populære byer — Colombia

Fleksible rejseplaner?
Alle reservationer bekræftes øjeblikkeligt. Ingen ventetid, ingen e-mailkorrespondance, ingen forvirring.