Hoteller i Belgien Hoteller i Belgien

Book det perfekte overnatningssted for dig til en rigtig god pris
Anmeldelser av hotell Belgien

Søg nær dig til i aften

Anmeldelser av hotell — Belgien

Vores hotelanmeldelser hjælper dig med at finde det bedste tilbud det rigtige sted.

★★★
4,4/5

Resultat baseret på 288 anmeldelser

F
Franciszek

Værelset var meget lille, men for et kort ophold nok til at sove. Hotellet ligger godt, ikke langt fra stranden og centrum af Knokke - Heist. Venligt personale. Morgenmaden var god.

Lille værelse. Ustabilt internet, især om aftenen.

4,8/5

Resultat baseret på 252 anmeldelser

N
Nicole D.

Indkvarteringen var pæn og ren. Wi-Fi fungerede godt. Morgenmaden var meget god og varieret. Personalet var meget rart. Behagelig beliggenhed, i et roligt og afslappende område og tæt på byen Heusden. Dejlige ejere. Alt i alt et ideelt sted for et afslappende ophold:).

★★★
4,2/5

Resultat baseret på 1234 anmeldelser

O
Oliwier

- Fremragende beliggenhed - en kort afstand fra centrum af Ypres - dejlig - lille by - ved siden af museet - var stille og fredeligt - Værelset var rent - personalet var rart og venligt - mange parkeringspladser til rådighed - Intet særligt.

★★★
4,1/5

Resultat baseret på 96 anmeldelser

N
69Nikodem

Ejerne var meget venlige og villige til at hjælpe. Værelset var behageligt, med nogle værelser og fra restaurantværelset en udsigt over søen. Roligt sted. Personale.

Forældet badeværelse.

★★★★
4,0/5

Resultat baseret på 1148 anmeldelser

R
Remigiusz

Meget flot indretning af hotellet. Meget god beliggenhed i centrum af Bouillon på bredden af floden. Personale.

Lille værelse. Dårlig lydisolering, naboer kunne høres fra rummet. For dyr morgenmad! .

3,9/5

Resultat baseret på 426 anmeldelser

F
Franciszek

Personalet var meget venlige og hjælpsomme. Morgenmad var anstændigt. Meget god beliggenhed, nær sporvognssløjfen og ikke for langt fra togstationen, blev alle de største attraktioner i Antwerpen let nået med sporvogn eller bus inden for 20 minutter. Der ligger mange barer og restauranter i området. Værelset var rent og velforberedt.

Svag Wi-Fi, det var praktisk talt ubrugeligt.

★★
4,6/5

Resultat baseret på 129 anmeldelser

M
Michalina

Morgenmaden var god. Medarbejderne var venlige og villige til at hjælpe. Værelset var rent og pænt. Mange parkeringspladser til rådighed. Ejendommen ligger i et roligt område, ikke så langt fra Bruxelles.

Alt i alt et meget venligt sted at bo.

★★★
3,8/5

Resultat baseret på 398 anmeldelser

J
Jolanta

1. Tjenesten var meget flot og problemfri. 2. Check ind og tjek ud i baren, det var lidt mærkeligt, men godt forberedt. 3. I stueetagen af hotellet meget god, men ikke billig restaurant, meget flot tjener. 4. For et kort en-dags ophold hotel tilstrækkeligt.

1. Desværre overså vinduerne i rummet bagsiden af restauranten, efter lukningen omkring kl. 1 begyndte lyden af rengøring og...

★★★
4,1/5

Resultat baseret på 194 anmeldelser

G
G. Roksana

+ Meget bekvem beliggenhed i centrum af byen Geel.
+ Parkering til rådighed.
+ Dejligt og venligt personale.
+ Værelset var rent.
- Dårlig lydisolering, du kunne høre lydene fra andre rum godt.
- For dårlig belysning i rummet.

Byer i Belgien

Hoteller i Belgien - Fantastiske tilbud på hoteller i Belgien

6690 Vielsalm
Belgien
fra 223,2 US$ - 665,4 US$

Luxurious Holiday Home in Vielsalm with Sauna ligger i Vielsalm og har have, grillfaciliteter og terrasse. Feriehuset har 10 soveværelser, tv, veludstyret køkken med opvaskemaskine og mikrobølgeovn, vaskemaskine og 8 badeværelser med bruser. Feriehuset har sauna. Durbuy ligger 49 km fra Luxurious Holiday Home in, og der er 35 km til Spa.

4160 Anthisnes
Belgien
fra 356,5 US$

Spacious Farmhouse in Anthisnes with Sauna ligger i Anthisnes og har have, grillfaciliteter og terrasse. Overnatningsstedet ligger 39 km fra Slenaken. Liège ligger 28 km fra feriehuset, og Durbuy ligger 22 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Liège Lufthavn, 30 km fra Spacious Farmhouse in Anthisnes with Sauna.

Arisdonk 52 9950 Arisdonk
Belgien

Lievegem 52 ligger i Arisdonk i regionen Øst-Flandern og har terrasse. Dette Bed and Breakfast har fladskærms-tv. Håndklæder og sengelinned er inkluderet i prisen. Zoutelande ligger 41 km fra dette Bed and Breakfast, og der er 32 km til Brugge.

★★
Courtil 5 6671 Bovigny
Belgien
fra 80,4 US$

Nyd de lokale smagsoplevelser i Salm-landskabet og floden Ourthe, mens du nyder de maleriske omgivelser på det familiedrevne Hotel Saint-Martin. I den smukke landsby Ardennerne finder du Gouvy, som er den mest charmerende hotelrestaurant. Dette hotel ligger i en bygning bygget af natursten og tilbyder en traditionel atmosfære med moderne komfort. Udnyt de fremragende cykel- og vandreruter i omgivelserne til at nyde områdets naturlige skønhed.

6860 Léglise
Belgien

Smukt feriehus i Léglise med have og dam i Léglise. Der er 35 km til La Roche-en-Ardenne. Dette feriehus har 4 soveværelser, tv samt køkken med opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Luxembourg ligger 47 km fra feriehuset, og Bouillon ligger 40 km derfra.

45 Waregemsestraat 9771 Nokere
Belgien
fra 89,9 US$ - 121,6 US$

LA BELLE IDEE ligger i Nokere, 23 km fra Kortrijk, og har have og gratis wi-fi. Gæsterne på LA BELLE IDEE kan nyde kontinental morgenmad. Gæsterne kan tage på vandreture i nærheden eller slappe af på solterrassen. Lille ligger 46 km fra LA BELLE IDEE, og Gent ligger 33 km derfra.

4770 Schoppen
Belgien
fra 59,2 US$ - 159,7 US$

Ideal home for familier, der rejser sammen, ligger i Schoppen og har stor have, fitnesscenter, have og grill. Feriehuset har 5 soveværelser, tv og fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, vaskemaskine, køleskab og ovn. Feriehuset har legeplads og terrasse. Monschau ligger 27 km fra Ideal home for families, og Bad Münstereifel ligger 45 km derfra.

Rue de Bernifalouche, 6 6832 Sensenruth
Belgien
fra 75,1 US$ - 187,2 US$

Der er også en frodig have med terrasse. De fleste af badeværelserne har badekar. E46-motorvejen ligger 3 minutters kørsel fra dette Bed and Breakfast. 10 minutters kørsel derfra.

286 Rue Emile Vandervelde 6534 Thuin
Belgien
fra 84,6 US$ - 164,0 US$

Auberge de l'Abbaye ligger i Thuin og tilbyder indkvartering med gratis wi-fi og fladskærms-tv. Mons ligger 35 km fra Auberge de l'Abbaye, og Charleroi ligger 13 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Charleroi Lufthavn, 28 km fra overnatningsstedet.

Populære byer — Belgien

Fleksible rejseplaner?
Alle reservationer bekræftes øjeblikkeligt. Ingen ventetid, ingen e-mailkorrespondance, ingen forvirring.