Hoteller i Dubrovnik

Hotelbilleder: Apartment Klaudia, Dubrovnik
3,5 /5
Godt
Hotellets gennemsnitskarakter
Apartment Klaudia ★★★
Ferielejlighed
  • Marka Marojice 35 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Apartments Perović, Dubrovnik
3,4 /5
Godt
Resultat baseret på 25 anmeldelser
Pensionater
  • Gornji Kono 20 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Guest House Bradas, Dubrovnik
4,4 /5
Fremragende
Resultat baseret på 113 anmeldelser
Pensionater
  • Viška 6 20000 Dubrovnik - Se på kort

Pensionatet Bradas ligger 1 km fra hovedhavnen, 2 km fra den UNESCO-listede gamle bydel i Dubrovnik.

Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Apartment Bor, Dubrovnik
3,5 /5
Godt
Resultat baseret på 6 anmeldelser
Apartment Bor ★★★
Ferielejlighed
  • Gorica Svetog Vlaha 3 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Apartment Serenity, Dubrovnik
4,5 /5
Fremragende
Hotellets gennemsnitskarakter
Apartment Serenity ★★★
Ferielejlighed
  • Postranjska 3 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Anima Mea Cozy Apartment, Dubrovnik
4,7 /5
Fabelagtigt
Resultat baseret på 25 anmeldelser
Ferielejlighed
  • 5 Palmotićeva ulica Zgrada 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Villa Ruza, Dubrovnik
4,1 /5
Meget godt
Resultat baseret på 42 anmeldelser
Villa Ruza ★★★
Pensionater
  • Stonska 1 20 000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Guest House Kuna, Dubrovnik
4,6 /5
Fremragende
Resultat baseret på 17 anmeldelser
Guest House Kuna ★★★
Pensionater
  • Topolska 7 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Guest House Misita, Dubrovnik
4,4 /5
Fremragende
Resultat baseret på 138 anmeldelser
Guest House Misita ★★★
Pensionater
  • Velebitska 6 20 000 Dubrovnik - Se på kort

Pensionatet Misita ligger kun 500 meter fra en af babin Kuks mange grusstrande.

Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Lavender Garden Apartments, Dubrovnik
4,5 /5
Fremragende
Resultat baseret på 110 anmeldelser
Ferielejlighed
  • Od Kastela 24 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Apartments by the sea Dubrovnik - 8824, Dubrovnik
Ferielejlighed
  • 20000 Dubrovnik - Se på kort
Reservationen kan gennemføres uden kreditkort.
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Villa Katarina, Dubrovnik
4,5 /5
Fremragende
Resultat baseret på 190 anmeldelser
Villa Katarina ★★★
Pensionater
  • Srebrenska 1 20 000 Dubrovnik - Se på kort

Dette hotel ligger blot 5 minutters gang fra Dubrovniks strande og det historiske centrum og tilbyder værelser med aircondition med gratis trådløs internetadgang, køleskab og balkon.

Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Exclusive Apartments Marangun, Dubrovnik
4,8 /5
Fabelagtigt
Resultat baseret på 8 anmeldelser
Ferielejlighed
  • 15 Ulica Gabra Rajčevića 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Apartment & Room Sunset Beach, Dubrovnik
4,7 /5
Fabelagtigt
Resultat baseret på 31 anmeldelser
Pensionater
  • I.M. Jarnovića 2 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Apartments Only, Dubrovnik
4,4 /5
Fremragende
Resultat baseret på 15 anmeldelser
Apartments Only ★★★
Ferielejlighed
  • Strma 9 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Apartment Luce Royal, Dubrovnik
4,8 /5
Fabelagtigt
Resultat baseret på 31 anmeldelser
Apartment Luce Royal ★★★★
Ferielejlighed
  • 2 Ulica Iva Vojnovića 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Villa Glavić, Dubrovnik
4,5 /5
Fremragende
Resultat baseret på 189 anmeldelser
Villa Glavić ★★★★★
Hotel
  • Frana Supila 14 20 000 Dubrovnik - Se på kort

Villa Glavić ligger blot et par minutters gang fra Dubrovniks gamle bydel og tilbyder gratis brug af wellness-faciliteter og swimmingpools på Grand Villa Argentina, som ligger blot 10 meter derfra.

Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Apartments Zore Glavinić, Dubrovnik
4,2 /5
Fremragende
Resultat baseret på 121 anmeldelser
Pensionater
  • Petra Svačića 29 20000 Dubrovnik - Se på kort

1. Ejendommen ligger i et roligt og fredeligt område væk fra centrum af Dubrovnik. 2. Plusset var en dejlig udsigt over bugten og tæt på stranden. 3. Lejligheden var ren og hyggelig. 4. Der er en... Feliks

Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Dubrovnik Apartments Nikola, Dubrovnik
Ferielejlighed
  • Ul. Žrtava s Dakse 28a 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Royal Neptun Hotel, Dubrovnik
4,5 /5
Fremragende
Resultat baseret på 1633 anmeldelser
Royal Neptun Hotel ★★★★
Hotel
  • Kardinala Stepinca 31 20000 Dubrovnik - Se på kort

Royal Neptun Hotel Dubrovnik blev renoveret i 2015 og er en fredelig ejendom ved stranden på Lapad-halvøen.

Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Hotel Lero, Dubrovnik
4,4 /5
Fremragende
Resultat baseret på 2254 anmeldelser
Hotel Lero ★★★★
Hotel
  • Iva Vojnovica 14 20000 Dubrovnik - Se på kort

Hotel Lero ligger 1,5 km fra Dubrovniks gamle bydel og 400 meter fra den nærmeste strand og har en sæsonbestemt udendørs swimmingpool, 2 restauranter og et wellness-center.

Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Apartment Hedera A29, Dubrovnik
5,0 /5
Fabelagtigt
Hotellets gennemsnitskarakter
Ferielejlighed
  • 30 Ulica Josipa Kosora 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Apartment Moonlight, Dubrovnik
3,5 /5
Godt
Hotellets gennemsnitskarakter
Ferielejlighed
  • Zlatni Potok 8 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Apartment Anna, Dubrovnik
4,8 /5
Fabelagtigt
Resultat baseret på 13 anmeldelser
Apartment Anna ★★★★
Ferielejlighed
  • Bokeljska 15 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Begović Guest House, Dubrovnik
4,6 /5
Fremragende
Resultat baseret på 42 anmeldelser
Pensionater
  • Primorska 17 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Apartment Le Galion, Dubrovnik
3,7 /5
Meget godt
Resultat baseret på 21 anmeldelser
Ferielejlighed
  • Vetraniceva 9 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Studio Čikato, Dubrovnik
4,8 /5
Fabelagtigt
Resultat baseret på 47 anmeldelser
Studio Čikato ★★★
Ferielejlighed
  • Uz Jezuite 4 20000 Dubrovnik - Se på kort
Reservationen kan gennemføres uden kreditkort.
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Flower House - Lapad, Dubrovnik
4,8 /5
Fabelagtigt
Resultat baseret på 92 anmeldelser
Pensionater
  • Kardinala Stepinca 15 20000 Dubrovnik - Se på kort

Fru ejer var yderst rart og hjælpsomt:) Fantastisk beliggenhed tæt på busstoppestedet med forbindelse til Dubrovnik, promenade og strand. Der ligger mange butikker og restauranter i nærheden af... W. Celina

Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Sunlit Comfort Apartments, Dubrovnik
4,8 /5
Fabelagtigt
Resultat baseret på 30 anmeldelser
Ferielejlighed
  • Postranjska 3 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Villa Dubrovnik, Dubrovnik
Villaer
  • Ulica za Gosparevo 13 20000 Dubrovnik - Se på kort
Se tilgængelighed
Søg
Søg nær dig til i aften
Tilbud Dubrovnik
Se hoteller på et kort
Se hoteller på et kort (Dubrovnik) - GPS: 42.6413078308105, 18.1088962554932
stjerner
  • Uklassificeret
    (247)
  • (3)
  • ★★
    (24)
  • ★★★
    (612)
  • ★★★★
    (273)
  • ★★★★★
    (24)
Samlet vurdering
  • Fabelagtigt (388)
  • Fremragende (480)
  • Meget godt (129)
  • Godt (39)
Hoteltype
Pris
  • Budget
  • Økonomi
  • Standard
  • Komfort
  • Luksus
Bydel/kvarter
  • Lapad (282)
  • Ploce (138)
  • Babin Kuk (68)
  • Gamle By (191)

Spørgsmål og svar om hoteller i Dubrovnik

Hvad er de geografiske koordinater (GPS) for byen Dubrovnik?

Koordinaterne, der giver dig mulighed for hurtigt at rejse til byen Dubrovnik, er: 42.6413078308105,18.1088962554932

Hvilke typer overnatningsfaciliteter er der i Dubrovnik?

Vi tilbyder Lejligheder, Pensionater, Hoteller, Villaer, Feriehuse, Bed & Breakfast-steder, Vandrehjem, Ferieparker i Dubrovnik.

Hvor meget koster en overnatning i Dubrovnik?

Hotelpriserne i byen Dubrovnik varierer meget, afhængigt af den valgte dato og type overnatning.

Hvordan finder jeg hoteller i Dubrovnik i nærheden af ​​mig?

Tjek vores detaljerede hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden.

Leder du efter hoteller i nærheden af ​​byen Dubrovnik?

Dette er andre steder, du kan søge efter overnatning og hoteller i nærheden af ​​byen Dubrovnik.
Hoteller i Obuljeno (3.6 km), Hoteller i Dračevo Selo (3.7 km), Hoteller i Komolac (3.7 km), Hoteller i Mokošica (3.8 km), Hoteller i Gornji Brgat (3.9 km),

Leder du efter hoteller i Dubrovnik?

Det er enkelt, bare indtast dine datoer for at se de seneste priser og tilbud fra over 1183 Dubrovnik hoteller.

Leder du efter billige hoteller i Dubrovnik?

Du finder en masse billige hoteller på eHotelsReviews.com. Vi anbefaler hoteller:
Hotel Splendid, Hotel Komodor, Club Dubrovnik Sunny Hotel by Valamar, Tirena Sunny Hotel by Valamar, Hotel Perla

Leder du efter de bedst bedømte hoteller i Dubrovnik?

eHotelsReviews.com har et tilbud på hoteller vurderet som fremragende af gæster. Disse er objekterne:
Hotel Excelsior, Hotel Kompas, Hotel Dubrovnik Palace, Grand Hotel Park, Hotel Uvala

Populære byer: Kroatien

Vi har også gode tilbud der passer til dine søgekriterier i følgende byer.
Hoteller i Jelsa, Hoteller i Premantura, Hoteller i Ivan Dolac, Hoteller i Baderna, Hoteller i Blato na Cetini,

Mest populære rejsemål
Se hoteller på et kort
Søg nær dig til i aften
Var det ikke lige det, du ledte efter? Fortsæt søgning