Hoteller i Osaka

Hotelbilleder: Naniwa Tsutenkaku Residence, Osaka
2,2 /5
Ringe
Resultat baseret på 12 anmeldelser
Ferielejlighed
  • Naniwa-ku Ebisunishi 2 chome 2-2 556-0003 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Hotel Forza Osaka Namba, Osaka
4,5 /5
Fremragende
Resultat baseret på 681 anmeldelser
Hotel
  • Chuo-ku Dotonbori 1-4-22 3F 542-0071 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: MOXY Osaka Honmachi by Marriott, Osaka
4,1 /5
Meget godt
Resultat baseret på 61 anmeldelser
Hotel
  • Chuo-ku Kawaramachi 2-2-9 541-0048 Osaka - Se på kort

MOXY Osaka Honmachi by Marriott ligger blot 5 minutters gang fra metrostationen Sakaisuji Honmachi og er en del af Marriot International Group og har en bar på stedet.

Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Hotel Trend Kyobashi Ekimae, Osaka
4,0 /5
Meget godt
Resultat baseret på 229 anmeldelser
Hotel
  • 4-7-18, Higashinodamachi , Miyakojima-Ku 534-0024 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: RAB Tennoji Minami House, Osaka
Ferielejlighed
  • 阿倍野区天王寺町南2丁目22番8号 545-0002 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: OSAKA SUNSHINE TOWER62 l, Osaka
Lejlighedshoteller
  • Chuo-ku Kawarayamachi 1-14-16 542-0066 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Guest House Rice Chikko, Osaka
4,6 /5
Fremragende
Resultat baseret på 203 anmeldelser
Pensionater
  • Minato-ku Chikko 4-9-11 552-0021 Osaka - Se på kort

Guest House Rice Chikko ligger i Osaka og har gratis WiFi overalt på ejendommen.

Se tilgængelighed
Hotelbilleder: da inn, Osaka
4,1 /5
Meget godt
Resultat baseret på 147 anmeldelser
Vandrehjem
  • 大阪府大阪市西成区橘3丁目14番1号 557-0051 Osaka - Se på kort
Reservationen kan gennemføres uden kreditkort.
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: OSAKA SUNSHINE TOWER71, Osaka
Lejlighedshoteller
  • Chuo-ku Kawarayamachi 1-14-16 542-0066 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Westay Designers House/110㎡ 101, Osaka
3,7 /5
Meget godt
Resultat baseret på 7 anmeldelser
Ferielejlighed
  • Taisho-ku Sangenyanishi 3-6-7 101 551-0001 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Studio Minamisenba 803, Osaka
3,5 /5
Godt
Resultat baseret på 8 anmeldelser
Ferielejlighed
  • Chuo-ku Minamisenba 1-9-24 542-0081 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Roof Hanazonocho-Nishi, Osaka
4,1 /5
Meget godt
Resultat baseret på 266 anmeldelser
Ferielejlighed
  • Nishinari-ku Asahi 2-4-7 557-0032 Osaka - Se på kort

Grandouce Hanazonocho II ligger i Nishinari Ward-kvarteret i Osaka og har aircondition, balkon og udsigt over byen.

Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Namba Hara apartment, Osaka
3,7 /5
Meget godt
Resultat baseret på 61 anmeldelser
Ferielejlighed
  • Naniwa-ku Sakuragawa 1-1-30 556-0022 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: 中野民泊, Osaka
4,8 /5
Fabelagtigt
Hotellets gennemsnitskarakter
Privat indkvartering
  • 34 557-0061 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Fuji Heights, Osaka
4,1 /5
Meget godt
Resultat baseret på 58 anmeldelser
Ferielejlighed
  • Chuo-ku Nipponbashi 1-10-15 542-0073 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Arcadia EF, Osaka
3,4 /5
Godt
Resultat baseret på 58 anmeldelser
Ferielejlighed
  • Chuo-ku Kozu 3-3-27 542-0072 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: goodstayhostel鶴橋2, Osaka
4,1 /5
Meget godt
Resultat baseret på 15 anmeldelser
Ferielejlighed
  • 大阪市生野区鶴橋2-10−9 544-0031 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Osaka Kuma House, Osaka
4,4 /5
Fremragende
Resultat baseret på 19 anmeldelser
Pensionater
  • 19-23 住道矢田1丁目 546-0022 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Auberge du Tanuki Noir Maison d'Hôtes, Osaka
4,6 /5
Fremragende
Resultat baseret på 75 anmeldelser
Pensionater
  • Minato-ku Benten 5-9-20 530-8201 Osaka - Se på kort

Auberge du Tanuki Noir (Maison d'Hôtes) ligger 2,4 km fra Universal Studios Japan i Osaka-kvarteret.

Se tilgængelighed
Hotelbilleder: ゲストハウス中道, Osaka
4,5 /5
Fremragende
Hotellets gennemsnitskarakter
Ferielejlighed
  • 大阪市東成区中道2-9-13 537-0025 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Toyoko Inn Osaka Hankyu Juso-eki Nishi-guchi No.1, Osaka
3,8 /5
Meget godt
Resultat baseret på 417 anmeldelser
Hotel
  • Yodogawa-ku Jusohonmachi 1-13-4 532-0024 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Hotel Route-Inn Osaka Honmachi, Osaka
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 275 anmeldelser
Hotel
  • Nishi-ku Nishi-hommachi 2-6-6 550-0005 Osaka - Se på kort

Hotel Route-Inn Osaka Honmachi ligger en kort 2 minutters gang fra Awaza Metrostation exit 1. Der tilbydes indkvartering til en overkommelig pris med offentligt bad, restaurant og værelser med gratis internet.

Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Toyoko Inn Osaka Tsuruhashi Ekimae, Osaka
3,9 /5
Meget godt
Resultat baseret på 332 anmeldelser
Hotel
  • Tennouji-ku Funahashi-cho 15-31 543-0024 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Hotel Code Shinsaibashi, Osaka
4,3 /5
Fremragende
Resultat baseret på 477 anmeldelser
Hotel
  • Chuo-ku Shinsaibashi 1-16-30 542-0083 Osaka - Se på kort

Dette hotel åbnede i marts 2017 og har en bekvem beliggenhed i hjertet af stationerne Osaka, og shinsaibashi- og Nagahoribashi-stationerne kan nås via 5 minutters gang fra Hotel Code Shinsaibashi.

Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Hotel New Hankyu Osaka, Osaka
3,8 /5
Meget godt
Resultat baseret på 1133 anmeldelser
Hotel New Hankyu Osaka ★★★★
Hotel
  • Kita-ku Shibata 1-1-35 530-8310 Osaka - Se på kort

Hotel New Hankyu Osaka har direkte forbindelse til Hankyu Umeda Station og har en bekvem beliggenhed i Osakas centrale erhvervskvarter.

Se tilgængelighed
Hotelbilleder: North Umeda GuestResidence301, Osaka
4,5 /5
Fremragende
Hotellets gennemsnitskarakter
Ferielejlighed
  • 1-chome-7-30 Sagisu, Fukushima, Osaka, Japan 553-0002 Osaka - Se på kort
Reservationen kan gennemføres uden kreditkort.
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: 西九条【新築一軒家】駅近・アクセス良好*OSAKA*NAMBAエリア*NewOpen!! FreeWifi, Osaka
4,2 /5
Fremragende
Resultat baseret på 32 anmeldelser
Feriehuse
  • 1-15-2 西九条 CASASK 554-0012 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Hearton Hotel Kita Umeda, Osaka
4,1 /5
Meget godt
Resultat baseret på 494 anmeldelser
Hotel
  • Kita-ku Toyosaki3-12-10 531-0072 Osaka - Se på kort

Hearton Hotel Kita Umeda ligger blot 10 minutters gang fra TOGSTATIONEN JR Osaka og tilbyder værelser med fladskærms-tv, restaurant og massage.

Se tilgængelighed
Hotelbilleder: アリタ日本橋西1F, Osaka
4,8 /5
Fabelagtigt
Hotellets gennemsnitskarakter
Ferielejlighed
  • 日本橋西2丁目4番1号 アリタ日本橋西1F 556-0004 Osaka - Se på kort
Se tilgængelighed
Hotelbilleder: Hotel Cordia Osaka, Osaka
4,5 /5
Fremragende
Resultat baseret på 1257 anmeldelser
Hotel Cordia Osaka ★★★
Hotel
  • Nishi-ku Edobori 1-3-25 550-0002 Osaka - Se på kort

Hotel Cordia Osaka åbnede i februar 2017 og ligger blot et minuts gang fra Higobashi Station.

Se tilgængelighed
Søg
Søg nær dig til i aften
Tilbud Osaka
Se hoteller på et kort
Se hoteller på et kort (Osaka) - GPS: 34.703966222463, 135.492927108135
stjerner
  • Uklassificeret
    (603)
  • (98)
  • ★★
    (128)
  • ★★★
    (284)
  • ★★★★
    (131)
  • ★★★★★
    (31)
Samlet vurdering
  • Fabelagtigt (93)
  • Fremragende (495)
  • Meget godt (399)
  • Godt (133)
Hoteltype
Pris
  • Budget
  • Økonomi
  • Standard
  • Komfort
  • Luksus
Bydel/kvarter
  • Namba (91)
  • Chuo (bydistrikt) (64)
  • Umeda (43)
  • Minami (271)
  • Kita (75)
  • Osaka Bay (106)
  • Uehommachi, Tennoji, Southern Osaka (109)
  • Nishinari (bydistrikt) (113)
  • Shinsaibashi (55)
  • Shin Osaka (38)
  • Nishi (bydistrikt) (77)
  • Dotonbori (54)
  • Osaka Castle, Kyobashi, Eastern Osaka (66)
  • Yodogawa (bydistrikt) (37)
  • Osaka Station, Umeda, Yodoyabashi, Hommachi (31)
  • Shin-Osaka, Esaka, Juso (14)

Spørgsmål og svar om hoteller i Osaka

Hvad er de geografiske koordinater (GPS) for byen Osaka?

Koordinaterne, der giver dig mulighed for hurtigt at rejse til byen Osaka, er: 34.703966222463,135.492927108135

Hvilke typer overnatningsfaciliteter er der i Osaka?

Vi tilbyder Lejligheder, Hoteller, Feriehuse, Pensionater, Vandrehjem, Lejlighedshoteller, Villaer, Timebasishoteller (love hotels), Kapselhoteller, Ryokaner, Privat indkvartering, Kroer, Krydstogter, Moteller, Landsteder, Bed & Breakfast-steder i Osaka.

Tilbyder hoteller i Osaka gratis internet?

Ja, hoteller i Osaka tilbyder gratis internet.

Hvor meget koster en overnatning i Osaka?

Hotelpriserne i byen Osaka varierer meget, afhængigt af den valgte dato og type overnatning.

Hvordan finder jeg hoteller i Osaka i nærheden af ​​mig?

Tjek vores detaljerede hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden.

Leder du efter hoteller i nærheden af ​​byen Osaka?

Dette er andre steder, du kan søge efter overnatning og hoteller i nærheden af ​​byen Osaka.
Hoteller i Suita (6.1 km), Hoteller i Amagasaki (6.8 km), Hoteller i Senriyama (7.6 km), Hoteller i Kadoma (9.0 km), Hoteller i Daitō (9.6 km),

Leder du efter hoteller i Osaka?

Det er enkelt, bare indtast dine datoer for at se de seneste priser og tilbud fra over 1275 Osaka hoteller.

Leder du efter billige hoteller i Osaka?

Du finder en masse billige hoteller på eHotelsReviews.com. Vi anbefaler hoteller:
HOTEL MYSTAYS Otemae, Hotel Kintetsu Universal City, Hotel Chuo Oasis, Hearton Hotel Shinsaibashi, Hotel Claiton Shin-Osaka

Leder du efter de bedst bedømte hoteller i Osaka?

eHotelsReviews.com har et tilbud på hoteller vurderet som fremragende af gæster. Disse er objekterne:
Swissotel Nankai Osaka, Hotel New Otani Osaka, Hilton Osaka Hotel, Sheraton Miyako Hotel Osaka, Hotel Kintetsu Universal City

Populære byer: Japan

Vi har også gode tilbud der passer til dine søgekriterier i følgende byer.
Hoteller i Nikko, Hoteller i Yokosuka, Hoteller i Suwa, Hoteller i Tachikawa, Hoteller i Shiobaru,

Mest populære rejsemål
Se hoteller på et kort
Søg nær dig til i aften
Var det ikke lige det, du ledte efter? Fortsæt søgning