Hotely - Rosario

Fotografie hotelů: Dpto. nuevo, luminoso, 3 dormitorios, pleno centro, Rosario
5,0 /5
Fantastické
Celkové hodnocení hotelu
Apartmán
  • 1023 Maipú 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: CASA DEL NARANJO, Rosario
5,0 /5
Fantastické
Celkové hodnocení hotelu
Apartmán
  • 623 Cervantes Saavedra 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: kira, Rosario
4,8 /5
Fantastické
Podle 15 hodnocení
Apartmán
  • 2420 Zeballos 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: La Casa Roja Excelente Zona Norte Rio, Rosario
4,7 /5
Fantastické
Podle 26 hodnocení
Apartmán
  • Pasaje Cervantes Saavedra 632 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: CASA ECHESORTU, Rosario
Prázdninové domy
  • 3871 Loustau 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Aparment Richieri 647 1 A, Rosario
Apartmán
  • 647 Riccheri 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Temporarios Peatonal, Rosario
4,4 /5
Skvělé
Podle 241 hodnocení
Apartmán
  • Cordoba 1271 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Depto Moreno, Rosario
4,8 /5
Fantastické
Celkové hodnocení hotelu
Apartmán
  • 558 Mariano Moreno 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Moreno 1330, Rosario
4,4 /5
Skvělé
Podle 29 hodnocení
Apartmán
  • Moreno 1330 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Monoambiente Puerto Norte, Rosario
4,9 /5
Fantastické
Podle 38 hodnocení
Apartmán
  • Luis Cándido Carballo 580 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Monoambiente moderno, Rosario
4,8 /5
Fantastické
Podle 55 hodnocení
Apartmán
  • 3405 San Lorenzo 4 piso departamento 3 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Artistas Negociadores, Rosario
4,7 /5
Fantastické
Podle 32 hodnocení
Ubytování v soukromí
  • 726 Paraguay Piso 3º depto 2 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Departamento en Güemes 2036, OROÑO Y EL RIO, Rosario
3,5 /5
Dobré
Celkové hodnocení hotelu
Apartmán
  • 2036 Güemes 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Monoambiente Avellaneda y 3 de febrero, Rosario
4,5 /5
Skvělé
Podle 23 hodnocení
Apartmán
  • 1269 Boulevard Avellaneda 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: La Casa Azul, Rosario
4,7 /5
Fantastické
Podle 15 hodnocení
Apartmán
  • Pasaje Cervantes Saavedra 632 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Departamento 1 Dormitorio Pueyrredón 1482, Rosario
4,5 /5
Skvělé
Celkové hodnocení hotelu
Apartmán
  • 1482 Pueyrredón 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Estudio Balcarce Increíble!!, Rosario
4,8 /5
Fantastické
Celkové hodnocení hotelu
Apartmán
  • Balcarce 1449 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Barrancas del Rosario, complejo con amenities, Rosario
4,3 /5
Skvělé
Celkové hodnocení hotelu
Apartmán
  • 266 Mitre 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Alquiler Temporario Rosario 2, Rosario
4,9 /5
Fantastické
Podle 7 hodnocení
Apartmán
  • 251 Cafferata 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Departamento Céntrico a media cuadra de peatonal, Rosario
4,4 /5
Skvělé
Podle 11 hodnocení
Apartmán
  • 868 Entre Ríos 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: 9 de Julio 930 2 B, Rosario
4,8 /5
Fantastické
Podle 12 hodnocení
Apartmán
  • 930 9 de Julio 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Freyre 754 - Departamentos temporarios categoría, Rosario
4,9 /5
Fantastické
Podle 6 hodnocení
Apartmán
  • Freyre 754 Dptos 1 y 2 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Studio Río, Rosario
4,8 /5
Fantastické
Podle 29 hodnocení
Apartmán
  • Balcarce 150 bis 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Departamento de diseño en Pichincha, Rosario, Rosario
Apartmán
  • Camino de los Granaderos 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Suites Quality 2 - Rosario, Rosario
4,8 /5
Fantastické
Podle 29 hodnocení
Apartmán
  • 326 Iriondo Piso 3 Dpto E 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Departamento en el centro Rosario, Rosario
4,5 /5
Skvělé
Podle 21 hodnocení
Apartmán
  • 1990 Salta 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Apart Hotel Rio Grande, Rosario
4,5 /5
Skvělé
Podle 185 hodnocení
Aparthotely
  • Dorrego 1261 S2000DHY Rosario - Zobrazit na mapě
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: BriDan, Rosario
4,7 /5
Fantastické
Podle 204 hodnocení
Apartmán
  • La Rioja 1200 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: EXCLUSIVO Y MODERNO APART PICHINCHA PRE VIAJE CENTRO COCHERA Y PATiO, Rosario
4,3 /5
Skvělé
Podle 59 hodnocení
Apartmán
  • 2660 Tucumán 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Fotografie hotelů: Monoambiente San Juan excelente, Rosario
5,0 /5
Fantastické
Podle 9 hodnocení
Apartmán
  • 2312 San Juan 2000 Rosario - Zobrazit na mapě
Rezervace je možná bez kreditní karty
Ukázat dostupné možnosti
Hledat
Hledat v okolí na dnešní noc
Nabídky Rosario
Zobrazit hotely na mapě
Zobrazit hotely na mapě (Rosario) - GPS: -32.944217, -60.651812
Hvězdičky
  • Neklasifikovaný
    (344)
  • ★★
    (1)
  • ★★★
    (10)
  • ★★★★
    (15)
  • ★★★★★
    (2)
skóre
  • Fantastické (168)
  • Skvělé (119)
  • Velmi dobré (37)
  • Dobré (9)
Typ hotelu
cena
  • Budget
  • Economy
  • Standart
  • Superior
  • Deluxe

Často kladené dotazy ohledně hotelů v destinaci Rosario

Jaké jsou zeměpisné souřadnice (GPS) města Rosario?

Souřadnice, které vám umožní rychle cestovat do města Rosario, jsou: -32.944217,-60.651812

Jaké typy ubytovacích zařízení jsou v Rosario?

Nabízíme Apartmány, Hotely, Hostely, Ubytování v soukromí, Prázdninové domy, Aparthotely, Bed and Breakfasts, Venkovské domy, Penziony – hostince, Kempy, Penziony, Luxusní stany v Rosario.

Kolik stojí přenocování v Rosario?

Ceny hotelů ve městě Rosario se velmi liší v závislosti na zvoleném termínu a typu ubytování.

Jak najdu hotely v Rosario ve svém okolí?

Podívejte se na naši podrobnou mapu hotelu a najděte ty nejlepší hotely v okolí.

Hledáte hotel v blízkosti města Rosario?

Toto jsou další místa, kde můžete hledat ubytování a hotely poblíž města Rosario.
Granadero Baigorria – hotely (9.6 km), Funes – hotely (15.0 km), Esther – hotely (19.3 km), Roldán – hotely (22.3 km), San Lorenzo – hotely (23.0 km),

Hledáte hotel v Rosario?

Je to jednoduché, stačí zadat data a zobrazit nejnovější ceny a nabídky z více než 372 hotelů v Rosario.

Hledáte levné hotely v Rosario?

Na eHotelsReviews.com najdete spoustu levných hotelů. Doporučujeme hotely:
Apart Hotel Alvear, Rosario Suites, Roberta Rosa De Fontana Suites, Hostel La Casona de Don Jaime 2 and Suites HI, Apart Hotel Rio Grande

Hledáte nejlépe hodnocené hotely v Rosario?

eHotelsReviews.com má nabídku hotelů hodnocených hosty jako vynikající. Jedná se o tyto objekty:
Esplendor by Wyndham Savoy Rosario, Holiday Inn Express Rosario, an IHG Hotel, Holiday Inn Rosario, an IHG Hotel, Apart Hotel Alvear, Ros Tower Hotel

Nejoblíbenější města: Argentina

Skvělé nabídky máme také v následujících městech, která odpovídají vašim kritériím hledání.
San Nicolás de los Arroyos – hotely, San Carlos – hotely, Wanda – hotely, Ullún – hotely, Jardín América – hotely,

Nejoblíbenější destinace
Zobrazit hotely na mapě
Hledat v okolí na dnešní noc
Není to ono? Pokračovat v hledání