Σχετικά με το κατάλυμα
Η διαμονή σας στο 古宇利島ゲストハウス
Το 古宇利島ゲストハウス έχει θέα στη θάλασσα και προσφέρει μπαλκόνι. Το σημείο ενδιαφέροντος Κάστρο Nakijin Gusuku είναι περίπου 17 χλμ μακριά. Το κλιματιζόμενο κατάλυμα απέχει 200μ από Παραλία Chigunu και οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους δωρεάν WiFi και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στον χώρο του καταλύματος.
Η κουζίνα έχει ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων και εστίες, ενώ υπάρχει και μπιντές με δωρεάν προϊόντα μπάνιου και στεγνωτήρα μαλλιών.
Το σημείο ενδιαφέροντος Onna-son Community Center είναι 39 χλμ μακριά από το 古宇利島ゲストハウス, ενώ το σημείο ενδιαφέροντος Okinawa Churaumi Aquarium είναι 21 χλμ μακριά από το κατάλυμα. Το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Naha είναι 87 χλμ μακριά.
Δωμάτια και παροχές
Η διαρρύθμιση στη βίλα περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια σε συνολικά 60 m². Η χωρητικότητα είναι έως 10 άτομα. Ο εξοπλισμός ύπνου περιλαμβάνει τα εξής: 2 μονά κρεβάτια, 2 διπλά κρεβάτια και 4 φουτόν. Στις παροχές μπάνιου στη βίλα περιλαμβάνονται τα εξής: μπανιέρα, ντους και στεγνωτήρας μαλλιών. Η κουζίνα διαθέτει τα εξής: εστίες μαγειρέματος και φούρνος μικροκυμάτων. Διατίθενται επίσης τα εξής: κλιματισμός και θέρμανση.