Σχετικά με το κατάλυμα
Η διαμονή σας στο الجيزة
Το الجيزة έχει θέα στη θάλασσα και διαθέτει βεράντα και μπαλκόνι. Το σημείο ενδιαφέροντος Πλατεία Ταχρίρ είναι περίπου 11 χλμ μακριά. Το κλιματιζόμενο κατάλυμα απέχει 10 χλμ από Πύργος του Καΐρου και οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους δωρεάν WiFi και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στον χώρο του καταλύματος.
Το κατάλυμα περιλαμβάνει σαλόνι με τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Η κουζίνα διαθέτει μίνι μπαρ.
Το σημείο ενδιαφέροντος Μεγάλη Σφίγγα είναι 11 χλμ μακριά από το الجيزة, ενώ το σημείο ενδιαφέροντος Τέμενος Ibn Tulum είναι 11 χλμ μακριά. Το αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Καΐρου είναι 29 χλμ μακριά από το κατάλυμα.
Δωμάτια και παροχές
Η επιφάνεια στο διαμέρισμα είναι 230 m² και η χωρητικότητα έως 15 άτομα. Η διαρρύθμιση περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο. Ο εξοπλισμός ύπνου περιλαμβάνει τα εξής: 1 μονό κρεβάτι, 2 διπλά κρεβάτια, 1 κρεβάτι super king-size, 1 καναπές-κρεβάτι και 3 κρεβάτια king-size.
Για χαλάρωση στο διαμέρισμα διατίθενται τα εξής: υδρομασάζ. Στις παροχές στο διαμέρισμα αναφέρεται η εξής θέα: θέα στον κήπο. Στο διαμέρισμα διατίθενται τα εξής: πλυντήριο ρούχων.