Σχετικά με το κατάλυμα
Η διαμονή σας στο 安曇野温泉おもいやりの湯
Το 安曇野温泉おもいやりの湯 έχει 1 υπνοδωμάτιο με κλιματισμό, τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο. Διατίθενται πετσέτες και λευκά είδη.
Το 安曇野温泉おもいやりの湯 είναι ένα κατάλυμα που προσφέρει θέα στον κήπο. Είναι σε Azumino με τα σημεία ενδιαφέροντος Σταθμός Matsumoto και Canora Hall σε απόσταση 26 χλμ και 49 χλμ αντίστοιχα.
Σε απόσταση 24 χλμ από το σημείο ενδιαφέροντος Μουσείο Ιαπωνίας Ukiyo-e, το κατάλυμα διαθέτει κήπο και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.
Οι επισκέπτες του 安曇野温泉おもいやりの湯 μπορούν να επωφεληθούν από τα ιαματικά λουτρά.
Το σημείο ενδιαφέροντος Κάστρο Matsumoto είναι 27 χλμ μακριά από το 安曇野温泉おもいやりの湯, ενώ το σημείο ενδιαφέροντος Θέρετρο Σκι Hakuba Goryu είναι 40 χλμ μακριά από το κατάλυμα. Το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Matsumoto είναι 31 χλμ μακριά.
Δωμάτια και παροχές
Η διαρρύθμιση στην παραθεριστική κατοικία περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο σε συνολικά 49 m². Η χωρητικότητα είναι έως 4 άτομα. Ο εξοπλισμός ύπνου περιλαμβάνει τα εξής: 3 μονά κρεβάτια και 1 φουτόν.
Στις παροχές μπάνιου στην παραθεριστική κατοικία περιλαμβάνονται τα εξής: μπανιέρα, ντους και μπιντές. Η κουζίνα διαθέτει τα εξής: εστίες μαγειρέματος, φούρνος μικροκυμάτων και μαγειρικά σκεύη. Η θέα στην παραθεριστική κατοικία περιγράφεται ως εξής: θέα στην εσωτερική αυλή.